Tiril`s verden
Veien blir til mens du lever...

Tiril`s verden
Tiril
Prinser og prinsesser
Kjærlighet
Kjærlighets installering
Alver
Engler
Lysopplevelser
Hekser
sannheter
Frihet
Livets skole
Steiner i grunnmuren vår
De nære ting
Verdier
Astrologi
Dagens horoskop
Poesien`s verden
Fremmede fugler
Gjøkungen,Spurven, Papegøyen
I am only me
Poetiske ord fra dere
Kloke ord
Drømmen om å reise
My Blog
Gjestebok
Gaver
Web-ringer
Bannere og linker
WebsAlbum


En himmel full av stjerner

Astrologi... en av mine sannheter


                            

Astrologi og det at planetene påvirker oss, er en av mine sannheter. Solen gir alt liv energi til å leve. Hvorfor skulle ikke dens kraft også påvirke mennesker og dyr? Månen påvirker flo og fjære. Hvorfor skulle den ikke påvirke vårt humør, når vi består av så mye vann? Lunefull betyr rett og slett, full av måne.Hvis dette er planeter som  påvirker oss, hvorfor skulle ikke de andre også ha innvirkning på oss, og våre liv?

Jeg har lest astrologi i mange år, men jo mer jeg leser, desto mer forstår jeg at jeg har å lære. Her kommer noe av det astrologien har lært meg om hvorfor jeg er den jeg er...

                 

 

Hvordan planetene påvirker meg...


Jeg har Solen i Væren. Væren symboliserer fødsel. Våren er her, og alt blir født på nytt. Derfor symboliserer Væren spedbarnet. Selv om Væren blir aldri så gammel av år beholder han alltid noe barnlig over seg.

Men Væren er egosentrisk. Han hyler og skriker for å få dekket sine behov, og for å få oppmerksomhet, men like lite som man kaller et spedbarn fullstendig egoistisk, kaller man Væren det.

Det er noe uskyldig over Væren, derfor glemmer andre hans egoisme.

 

Væren er sårbar. Sårbar som et lite barn. Det er ikke for ingenting at nettopp Væren har fått Mars, krigsguden, til sin herskerplanet. Han trenger den mer enn noen andre.

Derfor har Væren temperament. Et temperament som er en beskyttelse mot hans sårbarhet. Han vil så gjerne være sterk, men noen ganger føler han at alt går imot ham. Da kommer tårene, men de syntes ikke. Væren gjør alt for å ikke vise svakhetstegn.

 

 Han vil så gjerne bli godtatt, bli likt. Væren bryr seg kun om seg selv, sine behov, sine drømmer, sine engasjement og de som står han nær.  Derfor vil han alltid streve for å være best, streve for å hjelpe dem rundt seg… Men noen ganger kan det bli litt mye ”Møllers tran”, og folk kan ta avstand til mennesker som han, som tror han kan og vet best. Derfor vil alltid en Vær føle at han har blitt sviktet i sitt liv.

 

Værens farge er rød, fordi han er intens og har Mars sitt temperament. Sort og hvit, symboliserer hvordan Væren er. Han er enten eller, og har vanskelig for å forholde seg til gråtoner, eller leve i gråsoner for den sagt skyld. Enten gir han alt, eller ingenting.

 

Væren lever her og nå. Fortid kan man ikke gjøre noe med. Fremtid er noe som kommer. Ulempen med det, er at hver ting som skjer, hver regning som kommer, kommer overraskende hver eneste måned. Væren hater planlegging og rutiner, og elsker å ta ting på sparket. Kanskje glemmer han at han da allerede har lovet seg bort, men når han kommer med sitt uskyldige smil, blir han tilgitt gang på gang. Det er ikke noe vondt i Væren, men han har lett for å glemme det som ikke er her og nå.

Ascendanten er det tegnet som sto i den østlige horisont da du ble født. Er du født under soloppgang, har du Ascendanten i det samme tegnet som Solen. Ascendanten er masken du viser utad til mennesker og i situasjoner du ikke føler deg helt trygg på.

Jeg har Ascendanten i Skytten. Noe som gjør at jeg liker å diskutere filosofi, religioner, fasineres av andre kulturer og tenkemåter, er frihetselskende, men også klønete. Væren er ærlig, men med en Skytter-Ascendant i tillegg, kommer det mange sannheter plumpene ut, som kan gi folk bakoversveis.

Jeg har Månen i Vekten, som gjør at jeg ser flere sider av samme sak.... at det alltid er flere sannheter.                     Fordi jeg har Månen her, gjør den meg mer diplomatisk enn Væren vanligvis er.                                                 Månen er det indre i meg, og jeg er veldig følelsesmessig engasjert i alt som er urettferdig.                                      Dessverre gjør den også at jeg aldri får bestemt meg for hva jeg vil.

Jeg har Merkur i Fiskene.Merkur er måten jeg kommuniserer og tenker.                                                                   Jeg er følsom, opptatt av andre verdener. Jeg elsker poesi, som er en vakker måte å beskrive mørket og lyset med få ord.Det gjør også at jeg på mange måter er en drømmer, som drømmer om mer enn jeg handler.

Venus har jeg i Væren. Alle vet vel at Venus har med kjærlighet å gjøre? Den beskriver hvordan du er når du er forelsket. Venus i Væren sitter ikke på gjerdet å venter på at prinsen skal se henne. Jeg gjør så han ikke kan ungå å se meg, og jeg gir alt. Mer enn mange menn tåler, for fortsatt er det mannen som vil være jegeren, mannen som vil være beskytteren.Alle sier de liker selvstendige kvinner, men ikke alle takler en kvinne som klarer seg selv, hater dikkedarier  og tror hun klarer alt det en mann kan. Selvsagt vil jeg også både bli erobret og beskyttet, men ikke før det passer meg... ikke før jeg vet at han er mannen i mitt liv. Hvis jeg ikke er sikker, er jeg borte...uten at de forstår noe som helst. Men har jeg bestemt meg, satser jeg alt og gjør alt for mannen i mitt hjertet.

Jeg har Mars i Krepsen. Mars er mine maskuline sider...og sammen med Solen, sider jeg søker hos en mann. Jeg søker en Krepse/Vær-mann...altså en følsom mann, som også er tøff. Jeg ser på følsomhet som en styrke, men dessverre så blir følsomme menn redd meg ved første temperament utbrudd, og min styrke og intensitet skremmer dem. Vær-menn takler det bedre, men de takler dårlig mitt svingende energi-nivå.

De neste planetene går veldig sakte, og deres påvirkning har mer med hvordan de står i forhold til de andre planetene og i hvilke hus de står, men jeg skal si litt om hvordan de påvirker den jeg er bare ved å være i det tegnet de er, da jeg ble født.

Jupiter står i Vannmannen som gjør at jeg liker å prate og omgås alle typer mennesker og grupper. Den gjør også at jeg annalysere både mennesker, sannheter og meg selv ned til den minste bit.

Saturn står i Steinbukken som gjør at jeg er mer forsiktig enn Væren vanligvis er. Saturn i Steinbukken, er realisten i meg, som gir meg jordkontakt. Mens Solen i Væren har lyst til å buse impulsivt inn i det meste, holder Saturn meg igjen, og ber meg tenke nøkternt over dette først. Saturn i Steinbukken gjør også at jeg er arbeidsom og ansvarsfull, og gjør at jeg må jobbe for det jeg vil ha.

Uranus står i Løven som gjør at min stolthet er å være andeledes og utradisjonell. Dette kan også gjøre meg dramatisk på en merkelig måte.

Neptun i Skorpionen er dypet i meg. Mine drømmer og virkelighetsflukter, men den viser også min sanselighet for en verden som er, men ikke er der for alle.

Pluto i Jomfruen er kritikeren i meg, men også den som gjør at det skjer store omveltninger

Nordlige Måneknute i Jomfruen gjør at det jeg skal jobbe mot i dette livet, er å hjelpe andre, lære å se detaljene og få orden i livet.


Hvordan de 12.hus påvirker megEt fødselshoroskop er delt inn i 12 hus.
Disse husene symboliserer
ulike sider i livet og personligheten vår,
og hva som er viktig for oss.
Har vi planeter i et hus,
betyr det at dette er et viktig område for oss.
 


1.hus er jeg-huset, og viser hvordan du fremstår for omverden.
Det er med andre ord det huset Ascendanten åpner.

Jeg har 1.husspiss i Skytteren.
Det gjør at jeg gjerne viser meg som en vitebegjærlig, frihetselskende person,
som elsker å reise...både fysisk og mentalt til de fjerneste og mest spennende verdener.
Jeg fasineres av det som er fremmed,
og er ærlig og filosofisk.

 

 


2.hus er hvilke forhold du har til verdier, og hva verdier er for deg.

Jeg har både Jupiter og Saturn,
selveste karma-planeten, i dette huset.

Jupiter står i Vannmannen, som også er herskerplaneten til Ascendant-tegnet mitt.
Derfor står den sterkere i mitt horoskop.
Jupiter her vil si at jeg ser verdier i mennesker som tør å skille seg ut...
både når det gjelder meninger, og måte å være på.
Den gjør også at jeg ser verdier i å lære om og av mennesker som tenker ulikt meg selv.

Saturn står i Steinbukken.
Den viser verdien av å slite for pengene,
og gir meg vissheten om at ingenting kommer gratis.
Saturn er en tøff planet, for den er vår store læremester,
og selv om Saturn blir sett på som en vanskelig planet,
så må den være et sted, og vi trenger Saturns selvdisiplin.
Jeg har en Saturn med vanskelige aspekter til andre planeter,
og noen ganger syntes jeg at jeg skal lære vel mye av Saturn i dette livet,
men Saturns lærdom foredler oss,
hvis vi bare forstår hva den prøver å si oss.

Dessuten er jeg heldig som har Jupiter i konjuksjon,
som gjør at all lærdommen min også er noe positivt...
når jeg tror at nå går det ikke lenger,
kommer Jupiter, den store lykkeplaneten og ordner opp.
 

3.hus er ditt forhold til nære slektninger, tidlig skolegang, kommunikasjon.

Jeg har Merkur i Fiskene, og Merkur trives,
for dette er Merkurs eget hus.

Jeg elsker å kommunisere, men ikke nødvendigvis gjennom å snakke.
Det finnes så uendelig mange flere måter å kommunisere på... på Fiskenes vis.
Fiskene er et følsomt tegn.
Det eneste tegnet uten annen beskyttelse enn å svømme vekk, når den blir såret.
På Fiskenes vis kommuniserer jeg med følelser.
Det kan skje gjennom ord som er poetiske, gjennom telepati, sanselighet for andres følelser og stemninger...
som å sitte sammen med noen å kjenne freden som er mellom oss... uten å bruke ord...
og det har med det skrevne ord.
Ofte liker jeg bedre å fomidle mine tanker gjennom det skrevne ord, enn med bare ord.
Jeg tenker ikke med fornuften... Jeg tenker med følelsene.

Jeg har også Solen i dette huset.
Solen er kjernen i meg,
så selv om jeg tenker som en Fisk, så er kjernen i meg en Vær,
som vil vise hvem han er når han kommuniserer.
Derfor kan jeg nok av mange bli betraktet som sterkere enn jeg er,
fordi jeg på Værens vis kjemper for det jeg tror og brenner for,
og ofte ikke viser min følsomhet i mitt daglige liv.

 

 4.hus viser det du kommer fra.
Ditt barndomshjem, men også hjemmet du selv får, og familieliv.

Mitt 4.hus er i Væren, som viser at jeg alltid har måtte klare meg selv,
og å vite hvem jeg er.

Jeg har tidlig måtte vise min selvstendighet.
Det viser også at jeg vil ha et hjem hvor man impulsivt kan finne på ting,
og at det er et hjem hvor alle blir behandlet som individualister. 

Jeg har Venus i dette huset.
Noe som gjør at dette også er et hjem hvor det er viktig at det harmonisk, koselig...
og ja, det er alltid musikk her.
Venus har også med kjærlighet å gjøre,
så det er hjem med mye kjærlighet til hverandre.

 

 5.hus er ditt forhold til lek, barn, flørt og fornøyelser.

Jeg har den 5.husspiss i Tyren.

Derfor er det viktig at barna mine skal føle seg trygge.
Når jeg flørter eller blir forelsket,
vil jeg gjerne at det skal være noe solidt og tryggt.
Jeg kan kanskje virke kjedelig på en partner i begynnelsen,
fordi det er så viktig for meg å føle at jeg er trygg på den andres følelser,
og at jeg er første prioritet...
senere når jeg har tryggheten,
trenger jeg ikke lenger denne bekreftelsen,
og 7.hus (partner-huset) kommer inn i bildet.
For tryggheten er da konstant når den først er oppnådd.
Dette kan forvirre en partner som da etterhvert opplever en annen side av meg.

 

 6.hus er helsehuset, og viser hvordan du behandler din kropp,
men det viser også dine hobbier og hvordan du jobber.

Jeg har også 6.husspiss i Tyren,
som gjør at jeg har en sterk helse,
men kan ha en del halsproblemer...noe som forsvant etter jeg tok mandlene.

Jeg er også et menneske som jobber jevnt og trutt i en sikker jobb.
Kan kanskje lære sent, men det jeg lærer (i jobb sammenheng) sitter også.
Det er viktig at det ser pent ut på arbeidsplassen
(Noe som også blir forsterket av Månen i Vekten i10.hus)

 

 7.hus er partnerhuset, og viser ditt forhold til din partner,
hvordan partner du blir tiltrukket av og hvilken egenskaper som er viktig for en partner å ha.
Det viser også ditt forhold til nære venner.

Jeg har 7.hus-spiss i Tvillingene,
og viser at jeg blir tiltrukket av en partner som jeg kan kommunisere med.

Tvillingenes herskerplanet Merkur, er i Fiskene,
som viser litt om hva jeg gjerne vil kommunisere om i mine parforhold,
men også i nære vennskapsforhold.
 
Det kan bli mye kommunikasjon om og med følelser,
om liv og død, alt det som er, men som ikke kan bevises vitenskapelig.

Jeg har også min hersker-planet Mars i dette huset... i Krepsen,
som forsterker viktigheten av følelser i mitt forhold til de som står meg nær.
Mars er hvordan vi bruker energien, og også hva vi forsvarer.
Krepsen er påvirket av Månen, så mitt energi-nivå forandrer seg i takt med månefasene.
Ganske slitsomt, for en Vær som meg,
vil gjerne ha energi hele tiden.

Jeg bruker mest av min positive energi på mennesker jeg bryr meg om.
I vennskapsforhold går det veldig fint,
men i parforhold blir det noen ganger litt for mye for en stakkars mann.
Det er fortsatt normen at det er mannen som skal forsvare kvinnen, ikke motsatt.

 

 8.hus er ditt forhold til andres penger, arv, men også ditt forhold til sex.
Det viser også hvordan forhold du har til døden, men også din livskraft. Det er her du gjerne er litt hemlighetsfull.

Jeg har den 8.hus-spiss i Krepsen.

Derfor trenger jeg mye trygghet, før jeg forteller mine hemmeligheter.
Det tar også lang tid før jeg føler meg trygg i sexuelle-forhold.

Min livskraft er følsom,
og mitt forhold til andres penger og arv, er det som gir meg minner om det som var.
Jeg har både Uranus, Pluto, som forøvrig står i sitt eget hus og gjør den mer betydningsfull,
og Noden i dette huset.

Uranus står i Løven.
Dette gjør at jeg har et lettvint forhold til penger.
Plutselig så kommer det penger, som forsvinner like fort,
fordi det alltid er noen andre som trenger dem mer enn meg selv.
Pluto og Noden står i konjunksjon.
Det vil si at de står helt ved siden av hverandre, i Jomfruen.
Det viser at jeg skal hjelpe andre på et veldig dypt plan i dette livet.

 

 


9.hus er din utdannelse, religioner, reiser, fremmede kulturer
Jeg har den 9.hus-spiss i Jomfruen.
 
Dette huset er huset til mitt Ascendant-tegn.
Det viser at jeg har et analytisk og jordnært forhold til religioner og fremmede kulturer.
Mitt syn på reiser og udannelse er fornuftig og preget av å tenke fornuftig.

 

 10.hus er din karriere

Jeg har det 10.hus i Vekten.
 
Derfor er det viktig at det er harmoni på arbeidsplassen,
og det må være pent og estetisk riktig rundt meg.
Jeg kan noen ganger holde ting i meg,
fordi et godt arbeidsmiljø er så utrolig viktig for meg.

Det 10.hus viser også hvilke yrker jeg passer i...
altså Vekt-yrker som har med rettferdighet å gjøre,
men kan også være yrker i service-næringer.

 

 11.hus er hvordan du forholder deg til grupper, venner og organisasjoner.
Jeg har 11.hus i Skorpionen.

Noe som gjør at jeg har et dypt og intens forhold til venner,
og gir alt når jeg er i en organisasjon, i en gruppe, eller sammen med venner...eller ingenting.
Jeg er også en betrakter når jeg er i grupper,
og bruker tid før jeg vet hvor jeg har andre.

Jeg har Neptun her,
så her finner jeg både drikkekompiser
og mennesker jeg kan dele mine drømmer, fantasier og overnaturlige opplevelser med.

Skorpionen er hemmelighetsfull og lojal.
Noe som også mine vennskap er.
Vi deler dype hemmeligheter,
og mine venner er veldig lojale

 

 12.hus er det ubeviste, det vi gjerne skjuler for andre, paranormale fenomener, gjenfødelse

Jeg har også 12.hus i Skorpionen.

Det gjør at jeg ofte skjuler hva jeg opplever,
hva jeg vet og hvilken innsikt og hvilke evner jeg har.
Jeg liker best å drive med mitt i det skjulte.
Hjelpe andre eller sende healing uten at de vet det.
Derfor liker jeg best fjernhealing.
Noen mener det er feil å gjøre.
Jeg mener ikke det,
fordi det er gode krefter som ikke kan skade... bare gjøre godt.
Healing er kjærlighetskraft,
og ingen har vondt av å motta kjærlighet.
Jeg trenger ingen ære eller bekreftelse,
for jeg er bare et redskap.Hvis du vil lære mer om astrologi: http://www.astrologi.no/links.php


Hvis du vil regne ut ditt eget horoskop, kan det gjøres her: www.astro.com
 


De 12 stjernetegn...sett gjennom en Værs øyne


Når vi sier vi er født i f.eks. krepsens tegn,
så betyr det at vi er født i den perioden på året
som solen sto i dette tegnet.
Solen er livskraften vår... identiteten.
Selv om vi blir påvirket av andre planeter og faktorer,
så er solen sterk i et horoskop.
Den er kjernen i oss.
Jeg vil her beskrive de 12 stjernetegnene
sett med mine øyne.

 

Foran hvert stjernetegn

har jeg lagt inn et sitat fra

”De tolv kjærlighetsmysterier” av Linda Goodman.

Jeg vil også anbefale alle

som vil lære mer om soltegnene

til å lese bøkene hennes

”Stjernetegn” og ”Kjærlighetstegn”


Væren
Væren
 

”Væren lærer oss at kjærlighet er uskyldig og vi må lære at å elske er å stole på”Væren er ild og et ledende tegn
Det vil si at du er ildfull.
Blir fort tennt,
men ikke for lenge av gangen.
Fordi du er et ledende tegn,
liker du bedre å lede, enn å bli ledet...
eller du går dine egne veier.
"Følg meg, eller la være," sier du uten å se seg tilbake.

Væren symboliserer fødsel.
Våren er her, og alt blir født på nytt.
Derfor symboliserer Væren spedbarnet.
Selv om Væren blir aldri så gammel av år,
beholder du alltid noe barnlig over deg.
Men Væren er egosentrisk.
Du hyler og skriker
for å få dekket dine behov,
og for å få oppmerksomhet,
men like lite som man kaller
et spedbarn fullstendig egoistisk,
kaller man en vær det.
Det er noe uskyldig over Væren,
derfor glemmer vi deres egoisme.
Væren er sårbar.
Sårbar som et lite barn.
Det er ikke for ingenting
at nettopp Væren har fått Mars, krigsguden,
til sin herskerplanet.
Du trenger den mer enn noen andre.
Derfor har Væren temperament.
Et temperament som er en beskyttelse mot din sårbarhet.
Du vil så gjerne være sterk,
men noen ganger føler du at alt går imot deg.
Da kommer tårene, men de syntes ikke.
Væren gjør alt for å ikke vise svakhetstegn
Du vil så gjerne bli godtatt, bli likt.
Væren bryr seg kun om seg selv,
sine behov, sine drømmer, sine engasjement
og de som står han nær.
Derfor vil du alltid streve for å være best,
streve for å hjelpe dem rundt deg…
Men noen ganger kan det bli litt for mye ”Møllers tran”,
og vil gjøre at noen tar avstand.
Derfor vil alltid en Vær føle
at han har blitt sviktet i sitt liv.
Værens farge er rød,
fordi du er intens
og har Mars sitt temperament.
Sort og hvit,
symboliserer hvordan Væren er.
Du er enten eller,
og har vanskelig for å forholde deg til gråtoner,
eller leve i dem for den sagt skyld.
Enten gir du alt,
eller ingenting.
Væren lever her og nå.
Fortid kan man ikke gjøre noe med.
Fremtid er noe som kommer.
Ulempen med det,
er at hver ting som skjer,
hver regning som kommer,
kommer like overraskende hver eneste måned.
Væren hater planlegging og rutiner,
og elsker å ta ting på sparket.
Kanskje glemmer du at du allerede har lovet deg bort,
men når ditt kommer med ditt uskyldige smil,
blir du tilgitt gang på gang.
Det er ikke noe vondt i Væren,
men du har bare så lett for å glemme >br> det som ikke er her og nå.


Vel, er det noen som har noe å tilføye,
så kom gjerne med det.
Husk jeg er ikke objektiv.
Jeg er jo en Vær selv.

 
top

Tyren
Tyren
 
”Tyren lærer oss at kjærlighet er tålmodighet og vi må lære at kjærlighet er å tilgi”


Tyren er et jord og fast tegn.
Det vil si at du er jordnær og sta, men også flink til å organisere.
Venus er din herskerplanet,
og Venus elsker å nyte
og omgi seg med alt som er vakkert

Som oksen Ferdinand,
elsker tyren å nyte det som er vakkert,
det som lukter og smaker godt.
Du er sanselig, men konkret.
Tyren er jordnær.
Du tror kun på det som er…
Det konkrete...
det du kan kjenne... ta på
Du er rolig,
og det skal mye til før du kommer ut av fatning.
Vel, kan du bli sint du som alle andre,
men det skal mye til.
Noen Tyrer blir ikke sint mer enn et par ganger
i hele sitt liv,
men da blir de sinte også…
husk på Ferdinand.

Tyren symboliserer det lille barnet
som har funnet ut at han eier noe,
så en tyr er opptatt av hva han eier…
om det er ting eller mennesker.
Tyren er sjalu med andre ord,
for det som er ditt,
er kun ingen andres.
Du er et rolig menneske
som trives best i ditt eget hjem.
Du trives også på kjøkkenet…
både med å nyte god mat,
og å lage noe selv.
Du legger hele din sjel i det du lager,
og kan ikke forstå at noen kan lage mat i full fart
uten å legge noe som helst i det de lager.

Du er materialistisk,
og ser verdien i å eie.
Du elsker å ha det vakkert rundt deg,
nyte musikk (eller spille selv) og kunstverk.
Du er ikke et menneske som stresser,
men tar alt i ditt tempo.
Prøv å mas på deg.
Det skjer ingenting…
Prøv å flytte på et fjell.
Det er like vanskelig
som å få tyren til å gjøre noe han ikke vil.
Du er sta… veldig sta!
Men du er arbeidsom og traust,
og du gjør det du skal.
Kanskje bruker du litt lenger tid på å lære,
men det du lærer,
sitter der for alltid.

 

top


 

Tvillingene
Tvillingene

”Tvillingene lærer oss at kjærlighet er å våkne og vi må lære at kjærlighet er å føle”


Tvillingene er luft og et bevegelig tegn.
Det vil si at du er et mentalt tegn,
som tenker mer enn du føler,
og du er fleksibel og tilpasningsdyktig.
Merkur er din herskerplanet.
Budbringeren med hurtig reaksjonsevne,
åndelig våkenhet
og rask tanke og tale .

Barnet har nå begynt å snakke,
og har oppdaget verdien av å
kunne kommunisere med andre.
Han er vitebegjærlige,
og vil hele tiden lære mer.

Tvillingene er veldig sosiale,
elsker mennesker
og elsker å bli kjent med nye.
Du elsker å prate,
og er den fødte selger.
Ingen andre enn deg, kan selge is på Nordpolen,
så lett som du kan.
Du er sommerfuglen i zodiaken...
en fargeklatt som er litt her og litt der.
Aller helst vil Tvillingene være alle steder samtidig.
Du er livsglade, og elsker å være i bevegelse...
både fysisk og mentalt.
Du trenger å ha forandringer i livet,
og blir vettskremte om du føler seg innesperret.

Tvillingene er et dobbelt tegn.
Det er to av deg... minst.
Derfor kan det være vanskelig å forholde seg til deg,
for hvem er du egentlig?
Begge to faktisk.
Du har også ofte to av veldig mange ting.
To radioer. To barbermaskiner. To telefoner osv osv

Du er også veldig flink til å gjøre flere ting på en gang.
Andre kan oppfatte deg som upålitelig,
fordi du stadig bryter avtaler...
eller kommer mye senere enn avtalt.
Saken er det at det har kommet noe i veien...
noe annet som har fanget din interesse.
Du har alltid mange baller i luften samtidig,
og finner stadig noen nye.
Du hater sommel og ensformighet,
og må alltid ha nye impulser i livet ditt.

 

top


 

Krepsen
Krepsen
 

”Krepsen lærer oss at kjærlighet er hengivenhet og vi må lære at kjærlighet er frihet”


Krepsen er vann, og et ledende tegn.
Han er følsom,
men liker ikke å følge andre.
Han viser det kanskje ikke like tydelig som de andre ledertegnene,
men resultatet er det samme.
Han får det som han vil.

Nå har barnet kommet i tidlig pubertet.
Han er hverken voksen, eller barn.

Han lengter etter å løsrive seg, men samtidig har han store bånd til hjemmet sitt...
og til moren sin,
som fremdeles er hans store kjærlighet og trygghet.
Det er ikke lett å være i denne fasen.
Selv om du ser frem til å bli voksen,
skremmer dette livet deg.
Du vil ha det trygt...
ha noen som passer på deg...
gir deg kjærlighet.
Humøret svinger hele tiden,
og tårene kommer ofte.

Det som kjennetegner en Kreps,
er vel først og fremst din sårbarhet.
Du er utrolig sårbar,
og tar alt innover deg.
Du får dårlig samvittighet for det meste,
og du er et utrolig snilt
og omsorgsfullt menneske.
Du bryr deg virkelig om andre.
Så mye at du nesten mister deg selv,
fordi du alltid setter alle andre før deg selv.

På grunn av dette har du også litt vanskelig
for å sette krav
og å si ting i klartekst.
Du er flinkere til å hinte
Familien din står høyest av alt,
og du er veldig hjemmekjær.
Du gjør alt for at de skal ha det bra.
Din store kjærlighet,
er din mor.
Ingen kan måle seg med henne...
hvis ikke det har skjedd spesielle ting
som har gjort at du har kuttet båndet til henne fullstendig.

Du kan virke forsiktig ovenfor fremmede,
og det kan ta tid å bli kjent med deg.
Det er sårbarheten din igjen,
og usikkerheten.
Du har et skall du kryper inn i
når du føler deg usikker eller blir såret.
Der er du så lenge du trenger.
Mas eller kjefting
gjør bare at du blir der enda lenger.
Du kommer til slutt frem,
følende,
men er det fortsatt utrygt
går du inn i skallet igjen.

Dette er din måte å bli trygg på, bli kjent, bli glad i.
For du blir så utrolig knyttet til mennesker, minner, ting.
Har du først blitt glad i noen,
sitter du fast selv om kloen din blir revet av
(Tenk på krabben, som er en type kreps)

Du har Månen som din herskerplanet,
og som flo og fjære blir påvirket av Månen,
blir også humøret ditt påvirket.
Du kan altså være lunefull,
og er det nemåne,
kan du være ganske så klypete, sytete, sarkastisk
og ta alle bekymringer på forskudd.
Men kjernen i deg er alltid lik,
selv om humøret svinger,
så du plages gjerne mer med dette selv,
enn hva andre gjør

Du elsker som sagt familien din,
familiebilder, minner, gamle ting, historie, fotoapparat og dyr...
gjerne små og forsvarsløse dyr.
Du har sterk empati for andre...
både mennesker og dyr.
Du er så følsom,
at du også kjenner andres følelser,
og vet intuitivt når det er noe som plager det.

Trygghet er for deg det viktigste i livet.
Du kan bekymre deg for fremtiden.
Spare til verre tider.
Du kan hamstre mat,
i tilfelle det kommer tider
som mat ikke er å få tak i.
Du sparer på minner i form av gamle ting,
som er minner fra en annen tid,
eller minner fra noe eller noen.
Du sparer på minner fra livet ditt...
ting som du aldri glemmer.

Jeg leste et sted en gang at en kreps som samlet på minner,
var et menneske som hadde kontakt med seg selv
og sine følelser,
men om det var motsatt...
altså en kreps som hadde fjernet minnene,
så var det et menneske som fortrengte mye av seg selv.
Selv om Krepsen kan virke,
og er tilbakeholden,
så kan du også være festens midtpunkt...
spesielt når Månen er full...
og du har en humor,
som bare spruter over noen ganger...
og du kan plutselig briste ut
i din karakteristiske Månelatter helt uten videre
Du er et morsomt menneske å være sammen med
når du føler at du er i trygge omgivelser,
og en god venn som alltid stiller opp
når noen har det tøft

Jeg har en datter som er Kreps,
og en snillere datter finnes ikke.
Hun kommer stadig med små overraskelser og gaver til meg,
og er utrolig hjelpsom bestandig
Og jeg hadde en Krepsekjæreste,
som er den snilleste gutten
jeg noen gang har vært sammen med...

 
top

Løven


Løven 

”Løven lærer oss at kjærlighet er ekstase og vi må lære at kjærlighet er ydmykhet”

 

Løven er et ild og fast tegn. 

Du er temperamentsfull og vet hva du vil.

Sta med andre ord.

Ingen får deg til å gjøre noe du ikke vil,

eller har bestemt deg for. 

Du er dessuten veldig flink til å organinsere andre.

 

Barnet har nå kommet i den alderen,

at det tror han vet alt best, elsker å være i sentrum

og liker å imponere andre med det det vet, kan og har av luksus ting.

Du er en veldig stolt og autoritær person.

Nåde den som tråkker deg på halen.

Da brøler du alt du kan.

Ikke kom her å tro at du tollererer hva som helst fra andre.

Du er dyrenes konge, og forventer å bli behandlet deretter.

Håret er ofte din stolthet,

og ofte har også dere født i løvenstegn

en hårmanke andre beundrer.

Solen er din herskerplanet, og som solen, liker du å være i sentrum ...

for andres beundring og oppmerksomhet.

Du liker at andre ser opp til deg,

og kan være en stor flørt,

men finner du din prins eller prinsesse,

så slår du deg som oftest forbausende til ro med han eller henne.

Du liker å omgi deg med luksus og kvalitet,

så ditt hjem er nok smakfullt innredet med heller få og dyre ting.

Men du er en snill og varmhjertet person mot de du bryr deg om,

og viser deg respekt.

Feilen din er at du ofte faller for smiger.

Noe andre kan utnytte til sin fordel

 

top

Jomfruen


Jomfruen

”Jomfruen lærer oss at kjærlighet er ren og vi må lære at kjærlighet er tilfredsstillelse”

Barnet har nå blitt så voksent

at det forstår at det er mye

det ikke forstår.

Det har blitt mer ydmykt,

og trives ikke lenger med å være midtpunkt.

Det er nå mer kritisk både til seg selv

og andre,

og forstår at man må arbeide,

tjene for å leve.

Det har også forstått viktigheten

av å ta vare på andre, 

seg selv

og sin helse.

 

Jomfruen er jord og et fleksibelt tegn.

Du er jordnær,

men har allikevel lett for å innordne deg.

Merkur er også her herskerplanet,

og viser mye av budbringeren i seg

når den er i Jomfruen.

 

Det er noe rent og uskyldig over jomfruen,

og det som ofte kjennetegner deg

er dine vakre, klare øyne.

Du har en forsiktig natur,

og liker ikke for mye oppmerksomhet rundt din person.

Du er  et flittig menneske,

som liker å ha orden rundt deg.

Du blir rett og slett dårlig av rot og uorden.

 

Du er en pirkometer,

og må ha alt inn med teskje.

Nøye, og opptatt av bagateller.

Vanskelig for å svare ja eller nei.

Du er en systematiker...

selv om det kan virke rotete for andre,

så vet du nøyaktig hvor alt er.

Du er også kritisk...

veldig kritisk

både mot seg selv og andre.

Du vil så gjerne være perfekt.

Noe som er umulig,

selv for en jomfru.

Men du er snill og hjelpsom.

Bryr deg om andre som har det vondt…

om det er dyr eller mennesker.

Du har et nervøst temperament,

og selv om noen Jomfruer kan være pratsomme,

er de allikevel vanskelige å komme under huden på deg.


Du takler stress dårlig,

og ting setter seg ofte i magen når det er noe.

 

Jomfruer og mat er et kapitel for seg selv.

Du er født kresen,

og vet hva du vil ha og ikke ha.

Men du er opptatt av helse,

og vil gjerne ha sunn mat.

Dessuten så har du veldig ømfintlig mage,

så det er også mye mat du ikke tåler.

Hvis ikke øynene dine liker det du ser,

får du brekninger bare av å se maten...

og det er klin umulig å få det ned

eller smake på den.

 

Rot, eller uorden i din verden

er vel bedre å si,

gjør deg også dårlig.


Du er på mange måter en ømfintlig sjel,

og blir dårlig av stress.

Men du er veldig arbeidsom og pliktoppfyllende

... og født fornuftig.

top

Vekten
Vekten
 
”Vekten lærer oss at kjærlighet er skjønnhet og vi må lære oss at kjærlighet er harmoni”


Vekten er luft og ledende tegn.

Du er mental,
og forstår flere sider av en sak...mentalt,
og du leder andre ved å være diplomatisk.
Venus er også her herskerplanet.
Planeten som står for nytelse,
og alt som er vakkert.
Venus-mennesker er også ofte vakre mennesker.
Men Venus er også kjærlighetsgudinnen,
og spesielt for Vekten,
er kjærlighet viktig i livet

Du har nå blitt så voksen,
at du har lært at en sak
alltid har flere sider
og du kan forstå begge
Mennesker født i Vekten, er sjarmerende.
Du har et blendende og vakkert smil,
som kan smelte selv et ishjerte.
Dessverre så vet du om dette selv,
og kan bruke det bevist...
til din fordel
Du kan også havne i vanskelige situasjoner
på grunn av smilet ditt.
Du smiler gjennom tårer,
og du smiler når du er usikker.
Det kan ofte få folk til å reagere negativt,
fordi du smiler når du ikke skal også.
Derfor kan også andre undervurdere deg,
fordi du også smiler når alvorlige emner tas opp
og du da kan oppfattes, som om du ikke forstår alvoret

Du er den fødte megler,
og hater alt som heter bråk
og uoverensstemmelser mellom folk.
Du kan selv elske å diskutere,
og du er flink,
fordi du har denne evnen
til å se at en sak har flere sider.
Derfor har du også forståelse for
at andre mener noe annet enn deg.
Du har lett for å alltid diskutere slik
at du er på den svakeste side.
Rett og slett fordi du syntes noen må forsvare
dennes side også.
Du ser jo begges side.
Du hater(hvis man kan si at en Vekt hater)
urettferdighet,
og reagerer voldsomt hvis noe føles urettferdig...
både mot deg selv og andre.

Du er et sosialt menneske
som trives best i sosialt samvær med andre.
Du er veldig estetisk,
og du må omgis av skjønnhet
og harmonise farger for å trives.
Hjemmet ditt er helt sikkert smakfullt innredet.

Du trives ikke i rot og uskjønne tilværelser.
Det samme er med mennesker.
Du kunne aldri falt for en som virker sluskete.
Han eller hun må være vakker i dine øyne,
og holde stil.
Du misliker alt som minner om vulgært.
for du er en romantiker,
som er flink til å skape romantiske stemninger
… da alt ned til den minste detalj.

Du har veldig vanskelig for å ta valg.
"Skal jeg det, eller det?"
" Skal jeg ha på den gule, eller blå?"
Alle kommer opp i valgsituasjoner hele livet,
for deg er hvert eneste valg
en forferdelig ting.
Det er like vanskelig hver gang
Og du bruker lang tid på å bestemme deg.

Fordi du er født i Vekten,
som består av to vektskåler,
er du et menneske
som alltid jobber for å ha ballanse
i deg selv og mellom andre.
Noen ganger kan freden være så viktig for deg,
at du lar være å si ifra om ting,
fordi du er redd for konsekvensene.
... bråk og krangel
Bare du har et godt forhold til de rundt deg,
så biter du heller ting i deg.
Noe som ikke er bra for deg i lengden

 

                                                                                                           top


SkorpionenSkorpionen

 

”Skorpionen lærer oss at kjærlighet er lidenskap og vi må lære oss at kjærlighet er å gi seg hen”

 

Jeg vil først si at flere av mine beste venner,

er Skorpioner,

fordi jeg elsker deres ærlighet og lojalitet.

Skorpioner er verdens beste venner,

og verdens verste uvenner...
Det som kjennetegner Skorpioner,

og ofte gjør at man kjenner dem igjen,

er øynene.

 

Du har et intenst blikk.

Det er som du ser inn i sjela på folk,

og det gjør du også.

Skorpionen er en betrakter,

legger merke til små ting,

detaljer som blir sagt...

og at det kanskje ikke stemmer

med det som har blitt sagt før.

De beste detektiver er født i Skorpionens-tegn,

for ingenting unngår ditt blikk.

 

Skorpionen kan se folk i øynene uten å blunke...

i det uendelige,

og de som ikke tør å møte blikket ditt,

er du sikker på skjuler noe.
Det er ikke lett å holde noe hemmelig for deg,

og andre betror seg også ofte til en Skorpion,

for de vet at du kan holde på en hemmelighet.

Selv har du vanskelig for å stole på andre.

Du er super mistenksom,

og har en hukommelse som en elefant.

Du glemmer aldri...

ikke de som sårer deg,

men heller ikke de som har gjort noe for deg.
Du kan se hard og utilnærmelig ut,

men det er bare skallet ditt.

Inni er du et sårbart bløtdyr...

og innvendig er det så mange følelser

som raser,

men de synes ikke.

En Skorpion er utrolig selvkontrollert.

Du er intens i det du gjør...

veldig intens.

Noen ganger brenner du lyset i begge ender,

så det til slutt blir for mye for deg.


Ja, så har du sikkert fått høre

at Skorpionen er hevngjerrig...

Tråkker noen deg på halen,

så stikker du.

Er det en som gjør det i vanære,

stikker du bare som en advarsel,

men den som blir stukket av en Skorpion,

er aldri i tvil om at h*n har gått for langt.

r det derimot noen som har såret deg dypt

eller gjort deg noe,

så vil du hevne deg på en eller annen måte...

en eller annen gang.

Du vil kanskje ikke tenke på hevn hele tiden,

men byr det seg en sjanse, så griper du den...

selv om det da har gått mange år.


Du er ekspert på å finne andres svake punkter...

uten å vise dine,

så du vet akkurat hvor du skal stikke,

for at det skal såre mest.
Du er ærlig,

og mener at sannheten må man tåle.

Den kan virke brutal på de som ikke takler et ærlig svar.
Ja, også er du STA.

Du gir deg ikke,

og du er trofast mot deg selv.

Du er deg selv,

og ingen skal prøve å forandre deg

eller fortelle hva du skal gjøre.

Du må velge det selv.
Du er også VELDIG sjalu.

Det som er ditt ER ditt.

Du legger veldig mye i et forhold,

og sex er for deg en følelse av liv og død.

Du har ingen lettvint forhold til sex

(eller til noe annet for den saks skyld),

og er trofast,

så lenge partneren din stoler på deg.

Han får det han forventer.


Du har Skorpion-ørnen som er en høyere type Skorpion,

som kjenner seg selv

og har de beste av Skorpionens egenskaper...

og du har firfirslen, som er en lavere type.

De som er så såret og ødelagt

at de stikker i hytt og pine...

for angrep er beste forsvar.

Men de forsvarer seg selv så mye

at det til slutt rammer dem selv...
Men selv en firfirsle kan bli til en ørn,

for er det noen som kan transformere seg selv,

så er det Skorpionen.

 

top


Skytteren


Skytten

 

”Skytten lærer oss at kjærlighet er ærlighet og vi må lære at kjærlighet er lojalitet”

 

Skytten er et ild-tegn og forandelig.

Jupiter er din hersker-planet,

og regnes også som den store lykkeplanet.

Du har kommet dit i livet hvor lærdom står i høysetet,

og du er fra du er liten utrolig vitebegjærlig.

Livet består mye av å få svar på alle hvorfor-ene

du alltid har i hodet.

Du er også opptatt av religioner,

andre kulturer, alternative tanker, filosofi,

og elsker å reise og oppleve nye steder,

møte nye mennesker og få nye impulser.

Du skyter ut dine piler med stadig nye mål,

som du også ofte oppnår.

Du er frihetselskende,

og nekter å gjøre noe som helst

hvis noen kommanderer deg.

Du hater alt som minner om bånd,

og er som regel ikke så knyttet til familien din,

eller tradisjoner.

Du liker heller å gjøre det du vil.

Du er også klovnen i Zodiaken,

og klønete,

men så er det jo ikke alltid så lett

å gå med samme eleganse

når det plutselig ligger en løs stein i veien.

Du er jo tross alt halvparten menneske og halvparten hest.

Kanskje er det derfor Skytteren elsker dyr,

og da spesielt store dyr, som hester.

 

En annen ting med deg er at du er ærlig.

Du plumper ut med sannheter til stadighet.

Sannheter som kan såre andre.

Er det noe du ikke vil,

så er det å såre noen,

så du prøver å ro deg inn igjen,

og resultatet blir

at alt blir 100 ganger verre enn det var.

Allikevel går det ikke an å forbli sur eller sint på en Skytte.

Det er jo ikke noe vondt i dem.

Du smiler og ler av det meste,

og er utrolig positiv.

Det verste du vet i livet

er pessimistiske og humørløse mennesker.

 

top

 

SteinbukkenSteinbukken

 

”Steinbukken lærer oss at kjærlighet er visdom og vi må lære at kjærlighet ikke er egoistisk”

 

Steinbukken er et jordtegn og ledende.

Herskerplanet er Saturn,

som står for selvdisiplin.

Steinbukker er født gamle og fornuftige.

De er ikke som andre barn,

og de har motsatt aldringsprosess.

Det vil si de blir mer løsslupne

og mer barnslige desto eldre de blir…

yngre og yngre ser de ut også.

 

Du er en streber,

for du klatrer alltid mot en høyere topp,

og du kan nå langt.

Rett og slett fordi du er så målbevist

som du er,

og du vet at ingenting kommer gratis.

Derfor jobber du virkelig for det du vil oppnå

uten å klage på vei oppover.

Du er alvorlig og seriøs,

og tenker mer med fornuft,

enn med følelser.

Du er opptatt av familien din

og å holde på tradisjoner.

Noen vil kanskje se på deg som kald,

men det er du ikke.

Du har bare utrolig mye selvdisiplin,

og har derfor vanskelig for

å la deg selv rive med ukontrollert.

 

Du er jordnær.

Elsker å være i jorden…

få blomster til å blomstre,

lage de utroligste ting av det du finner i skogen.

Du er en kreativ sjel.

 

Hvis  Steinbukken blir deprimert,

så klatrer du ikke lenger oppover,

men graver deg nedover

og nedover og nedover…

til det dypeste mørke.

Men du kan alltid snu,

bruke din viljestyrke

og selvdisiplin

til begynne å klatre

oppover igjen.

 

top

VannmannenVannmannen

 

”Vannmannen lærer oss at kjærlighet er toleranse og vi må lære oss at kjærlighet er enhet”

 

Vannmannen er et lufttegn og fast.

Du er sta, og liker helst å gå dine egne veier.

Uranus er din hersker-planet.

Uranus har ofte med det uforusigbare,

og med fremtidstanker.

 

Når du ser bilder av en Vannmann,

ser du at han heller vann fra en krukke.

Han henter viten,

som han deler med andre.

 

Venner er det viktigste for en Vannmann…

selv din verste fiende

kan du omtale som din venn.

Du er spesiell,

og liker å være det.

Du skiller deg ofte ut på en eller annen måte.

 

Du har mange interesser,

og kan veldig mye

om veldig mye forskjellig.

Alt du lærer, vil du gjerne dele med andre.

Du er et gruppemenneske,

og er ofte å finne i humane organisasjoner.

Medmenneskelighet er viktig for deg.

Du er utrolig liberal

og finnes ikke fordømmende.

Desto mer spesielle andre er,

desto mer interessante syntes du de er.

 

Du er også en samler.

Ikke som Krepsen,

som samler på minner eller historien bak.

Nei, du samler på det som er kjekt å ha,

og det kan ofte være veldig mye...

men du får faktisk også ofte brukt for det også.

Desuten så er du flink til å reparere,

og få ting til å virke igjen.

 

Du er veldig mental,

og elsker å prate

om det dypeste til det mest overfladiske.

Kjæresten din kan ikke bare være en kjæreste,

men må også være en venn.

Du fortsetter også ofte

å være venner med ex-ene dine,

så det nytter ikke å være sjalu

hvis du har tenkt å gå inn i et forhold til en Vannmann.

Du må dele han med veldig mange andre,

men så er heller ikke Vannmannen sjalu av seg.

Det er alltid spennende å være sammen med en Vannmann,

for du vet aldri hva som kommer til å skje...

 

top

FiskeneFiskene

 

”Fiskene lærer oss at kjærlighet er hengivenhet og vi må lære oss at kjærlighet er alt”

 

Fiskene er et vanntegn og fleksibelt.

Neptun er herskerplanet.

Bilder av Fiskene,

viser to fisker som svømmer i hver sin retning.

Det er symbolet på at en Fisk alltid har et valg…

enten å bli dratt med strømmen,

som er det enkleste,

eller svømme mot strømmen,

og nå målene i livet sitt.

 

Som de andre vanntegnene,

så er Fiskene også utrolig sårbare,

men de har ingen skall til å beskytte seg.

De svømmer vekk…

Er det noen som sårer deg,

eller en situasjon er vanskelig,

så blir du bare borte…

for hvor lenge,

er avhengig av hva det gjelder.

 

Du er utrolig empatisk,

og setter deg inn i hvordan andre har det.

Du føler dems smerte, deres lidelse og deres glede.

Faren med det, er at du lett blir en sjelesørger

hvor litt for mange lesser sine sorger over på dine skuldre.

Du har lett for å komme inn i en martyr-rolle,

hvor alle andre kommer før deg selv.

Du vil så gjerne redde alle,

at du glemmer deg selv.

 

Du er en sammensatt person…

en blanding av alle tegnene.

Du er poetisk, en drømmer og veldig intuitiv.

Noen ganger kan du bruke rus

for å komme vekk fra virkeligheten,

eller du kan male, skrive eller drømme deg langt bort i vekkistan.

 

Du er ofte opptatt av alternative tanker,

er vàr for vår parallelle verden

og/eller har overnaturlige evner av et eller annet slag.

 

top


topVelkommen til Tirils verden

Create a Free Website